Η σχέση του μουσικού με το μουσικό όργανο που παίζει είναι πολύ δυνατή. Αυτό είναι φυσικό γιατί μέσω του οργάνου του ο μουσικός εκφράζει και εκφράζεται. Μέσα από συχνά επίπονη διαδικασία αλλά και ανείπωτη χαρά υπηρετώντας την τέχνη του ο μουσικός δένεται με ένα μυστικό τρόπο μ΄αυτό, ειδικά όταν πρόκειται για ένα καλής κατασκευής όργανο.

Για τον μουσικό που παίζει ένα καλής κατασκευής τοξοτό έγχορδο όργανο η ποιότητα του ήχου εξαρτάται κυρίως από την καλή συνεργασία του δεξιού χεριού με το αριστερό αλλά και την αυτονομία τους. Στο αριστερό χέρι η επαφή των δαχτύλων με τις χορδές είναι άμεση. Στο δεξί χέρι όμως ανάμεσα στην τρίχα και την χορδή έχουμε το κολοφώνιο. Η ικανότητα του μουσικού να ελέγχει απόλυτα το δοξάρι χωρίς ένα καλής ποιότητας κολοφώνιο μειώνεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ΜΕΛΟΣ κολοφώνιο βοηθάει τον μουσικό να παίξει σε όλες τις δυναμικές. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση για forte και με άνεση στα piano παιξίματα.

 

 

 

 

 

 

Το ΜΕΛΟΣ κολοφώνιο εγγυάται ζεστό και ισοροπημένο ήχο χωρίς θορύβους σε όλων των ειδών τους τρόπους παιξίματος του δοξαριού (legato, spiccato, staccato, ricochet κ.λ.π.)

 

 

 

 

Το επόμενο μεγάλο βήμα. Ενα καλή ποιότητας κολοφώνιο. Το κολοφώνιο "ΜΕΛΟΣ" εγγυάται ισορροπημένο ζεστό ήχο χωρίς ξένους θορύβους τόσο σε staccato όσο και σε legato παιξίματα. Χωρίς ιδιαίτερη πίεση παίζοντας forte, ή δυσκολία (αφαίρεσης βάρους του δοξαριού) παίζοντας piano, ο μουσικός μπορεί ξεκούραστα να πετύχει ακριβώς αυτό που θέλει. Να παίξει μουσική.
Μετά από εξαντλητικές δοκιμές με διαφορετικού μήκους και πλάτους χορδές πάνω σε διαφορετικά ηχεία οργάνων, το κολοφώνιο ΜΕΛΟΣ με ακρίβεια προσφέρει ακριβώς ότι χρειάζεται ένας μουσικός.


Το κολοφώνιο ΜΕΛΟΣ:


 

Home
Σχόλια
Ιστορία
Φιλοσοφία
Προιόντα
Νέα
Φώτο
Επαφές
Επικοινωνία
 
 
 
Είμαι στο:

Intermusica
 
 
 
GREECE GERMANY AUSTRIA U.K.  ITALY FRANCE SWITZERLAND NORWAY SPAIN U.S.A. CANADA  TAIWAN HONG KONG SINGAPORE JAPAN MALAYSIA NEW ZEALAND  KOREA 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Φιλοσοφία μας